ELSA Leiden heeft de volgende commissies:

 

Marketing

De Marketing commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Marketing en zorgt voor de promotie van ELSA Leiden en haar activiteiten. Dit houdt onder andere in het maken en verspreiden van posters en flyers, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten.

Marketingcommissie 2019-2020:

Noortje Figee (Vice President for Marketing)

Stijn Marres

Hannah Dorignaux

Willemijn de Widt

Emma Kettenis

Sanne Jaspers

 

  

 

Academic Activities

De AA commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Academic Activities en is verantwoordelijk voor de Brusselreis, de 'Borrel met...' en de Lezingen op Locatie. Iedere maand wordt er een specialist uitgenodigd om te spreken over een interessant (actueel) juridisch onderwerp. De AA commissie helpt bij het vinden van sprekers voor de lezingen. Daarnaast helpt de AA commissie bij het organiseren van de Brusselreis die begin november plaatsvindt.

Academic Activities-commissie 2019-2020:

Irem Çakir (Vice President for Academic Activities)

 

Michiel Spijkman

Elise van der Hoek

Fenna de Haas

Daan Rozemeijer

Thomas Welvaart

 

Seminars & Conferences

De commissie S&C wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Seminars & Conferences en organiseert een of meerdere debatten en het jaarlijks Careerevent. Het Careerevent richt zich op studenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden. Tijdens het event zullen zij door middel van workshops en een diner met verschillende advocatenkantoren bekend worden en met hetgeen het bedrijfsleven hen te bieden heeft. 

Seminars & Conferences-commissie 2019-2020:

Guido Lucieer (Vice President for Seminars & Conferences)

Tim Jansen

Arie van der Meij

Jip Bosma

Kamille Mei van der Sluis

Nienke Nugteren

 

ICoCo

De ICoCo houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis. Vorig jaar is er een uitwisseling geweest met de University of Cambridge en dit jaar staat er voor maart een uitwisseling met Praag op het programma. De ICoCo helpt met het organiseren van deze uitwisseling.

Internationale Contact Commissie 2019-2020:

Wouter Fledderus (Vice President STEP)

 

Benoit Cantze
 
Amandine van Zuylen
 
Yves Stevens
 
Thijs van Ginkel
 
Julia van der Hoofd
 
 

Grote Reis

De Grote Reis commissie valt onder de verantwoordelijkheid van de VP STEP. Deze commissie helpt met het organiseren van de jaarlijkse Grote Reis. De bestemmingen van de afgelopen jaren waren Portugal (2019), Griekenland (2017), Italië (2016), Marokko (2015), Riga en Tallinn (2013), Moskou en Sint Petersburg (2012), Israël (2011), en Marrakech, Casablanca en Rabat (2010).

Grote Reis-commissie 2019-2020:

Wouter Fledderus (Vice President STEP)

Ruben Stein

Nova van der Kamp

Martien Bruijntjes

Sofie Schafrat

Marlies Smit 

 

 

 

ELSA Leiden Magazine

De redactie van het ELSA Leiden Magazine (ELM) brengt drie keer per jaar een juridisch-wetenschappelijk tijdschrift uit met een bijzonder thema. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn onder andere Merkenrecht, Oorlogsrecht en Immigratierecht. De redactie kiest een thema voor een nummer, schrijft sprekers aan en redigeert artikelen.

ELM-commissie 2019-2020:

Claudia Ghannam (director)

 

Femke Klaver

Vyashti Ramlakhan

Hieke van Druten

Elise Lensink

Esther Sap

Merel van Looijen

Merel Lindenburg