Commissies

ELSA Leiden heeft de volgende commissies:

 

Marketing

De Marketing commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Marketing en zorgt voor de promotie van ELSA Leiden en haar activiteiten. Dit houdt onder andere in het maken en verspreiden van posters en flyers, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten.

 

Marketingcommissie 2016-2017:

 

Caroline Boissevain

Stefan Groot

Louise Dortmond

Valentijn van der Stap 

 

Academic Activities

De AA commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Academic Activities en is verantwoordelijk voor de Brusselreis, de 'Borrel met...' en de Lezingen op Locatie. Iedere maand wordt er een specialist uitgenodigd om te spreken over een interessant (actueel) juridisch onderwerp. De AA commissie helpt bij het vinden van sprekers voor de lezingen. Daarnaast helpt de AA commissie bij het organiseren van de Brusselreis die begin november plaatsvindt.

  

Academic Activities-commissie 2016-2017:

 

Djuanti Tamsa

Lysan van der Lijn

Matthijs Bakker

Milou van den Aker

 

Seminars & Conferences

De commissie S&C wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Seminars & Conferences en organiseert een of meerdere debatten en het jaarlijks Careerevent. Het Careerevent richt zich op studenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden. Tijdens het event zullen zij door middel van workshops en een diner met verschillende advocatenkantoren bekend worden en met hetgeen het bedrijfsleven hen te bieden heeft. 

 

Seminars & Conferences-commissie 2016-2017:

 

Daira Amalin Cervera

Gilles van Toor

Karen Florijn

Maxime Köster

Sandra Putting

 

ICoCo

De ICoCo houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis. Vorig jaar is er een uitwisseling geweest met de University of Cambridge en dit jaar staat er voor maart een uitwisseling met Praag op het programma. De ICoCo helpt met het organiseren van deze uitwisseling.

  

Internationale Contact Commissie 2016-2017:

 

Maleika Mbodji (Director)

Bruno Weisser Lopez

Bas Augustijn

Clair Rozemeijer

Claire van Beuningen

Sjoerd Bijl

Xanthe Vermeiden

Emma Pompe

 

Grote Reis

De Grote Reis commissie valt onder de verantwoordelijkheid van de VP STEP. Deze commissie helpt met het organiseren van de jaarlijkse Grote Reis. De bestemmingen van de afgelopen jaren waren Italië (2016), Marokko (2015), Riga en Tallinn (2013), Moskou en Sint Petersburg (2012), Israël (2011), Marrakech, Casablanca en Rabat (2010) en Istanbul (2009).

 

Grote Reis-commissie 2016-2017:

 

Peter Assenberg

Robbert Stuit

Eva van Bergeijk

Malaika van der Ploeg

Rose horstman

 

ELSA Leiden Magazine

De redactie van het ELSA Leiden Magazine (ELM) brengt drie keer per jaar een juridisch-wetenschappelijk tijdschrift uit met een bijzonder thema. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn onder andere Merkenrecht, Oorlogsrecht en Immigratierecht. De redactie kiest een thema voor een nummer, schrijft sprekers aan en redigeert artikelen.

 

ELM-commissie 2016-2017:

 

Laetitia Moerdijk (Director)

Hugo Rog

Noah Klaver

Kevin Lehman

Karlien Cornelissen

Merle Pieters

Liz de Rijke

Roos Kralt

Willemijn Polders

 

Activiteiten Commissie

 

Amber Commandeur

Arisa Namba

Ilse van Aert

Julia van der Hoofd

Lisanne van Dijck

Nina Wentink

Sterre Gielgens