ELSA Leiden
Dutch Dutch

 

Doe mee aan de Nationale Studenten Enquête! Beoordeel jouw studie en maak kans op een reischeque van € 2.000,-!

 

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is dé kans om je mening te geven over je studie. Het is namelijk de grootste enquête onder hbo- en wo-studenten in Nederland.

De Universiteit Leiden wil graag jouw mening horen over je opleiding en de universiteit. Daarom vragen we je medewerking aan deze enquête. De uitkomsten gebruiken we om de opleiding en de voorzieningen voor studenten van de universiteit te verbeteren. Jouw mening over je studie en universiteit telt ook mee in de beoordeling van studies in Elsevier en de Keuzegids. In de universitaire Nieuwsbrief publiceren we de resultaten voor de Universiteit Leiden. We stellen je medewerking aan de enquête zeer op prijs. Bij voorbaat dank!

Win een reischeque van € 2.000,- of een andere mooie prijs!

Als jij uiterlijk 11 maart 2018 de Nationale Studenten Enquête invult, maak je kans op een mooie prijs. Wij verloten:

  • 1 x een reischeque (t.w.v. € 2.000,- te besteden bij KILROY)
  • 500 x Ticketmaster eGift Card w.v. €20,-

Check je mail!

De Nationale Studenten Enquête is op 15 januari 2018 van start gegaan! Je hebt inmiddels mail ontvangen van de Nationale Studenten Enquête. Of je krijgt deze zeer binnenkort. In deze e-mail staat een link waarmee je direct kunt inloggen. Ben je de mail kwijt? Ga dan naar www.nse.nl en vul daar je e-mailadres in. Dan krijg je direct een nieuwe inlog toegestuurd. Vervolgens staat de enquête voor je klaar. De enquête zal ongeveer 10 tot 15 minuten duren. Succes!