ELSA Leiden
Dutch Dutch
ELSA Dag van Defensie

Wil jij weten of de wereld van Defensie iets voor jou is?

Kom dan 1 maart naar de ELSA Dag van Defensie en beleef een dag als jurist bij Defensie!

Samen met Defensity College organiseert ELSA deze dag waar verteld zal worden wat juristen doen bij Defensie. Aan de hand van een casusstudie met de topjurist van Defensie leer je meer over de verschillende zaken die je als jurist bij Defensie zal meemaken. Hierna zullen er IBV trainingen (actieve leiderschapstrainingen) gegeven worden en de dag zal uiteraard worden afgesloten met een borrel.

Bij Defensity College kan je als WO student met een positief bindend studieadvies aan de slag als werkstudent bij Defensie. Als werkstudent heb je een bijbaan bij Defensie, waarin je opdrachten uitvoert die passen bij jouw studierichting en interesses. Je kunt bijvoorbeeld bijdragen aan het ontwerp van toekomstig materieel, meedenken over een militaire basis op zonne-energie of werken aan (sociale) innovaties bij Defensie.

Elke week werk je een aantal uur op een Defensielocatie (een kazerne, vlieg- of marinebasis) en draag je met jouw werk bij aan vrede en veiligheid, in Nederland en daarbuiten. Jij leert de bijzondere wereld van Defensie beter kennen en traint je leiderschapsvaardigheden, wij profiteren van jouw frisse blik en actuele kennis op een specifiek vakgebied. Tijdens je bijbaan kun je deelnemen aan diverse activiteiten en kennissessie's die worden georganiseerd door Defensity College. Win-win dus!

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Defensie of wil je een dagje meekijken? Meld je dan snel aan via https://goo.gl/forms/7uYFWpgmRZDssY2i2!