ELSA Leiden
Dutch Dutch

Meld je aan voor de Collegeserie Mensenrechten!

Zoals elk jaar organiseren de Faculteit Rechtsgeleerdheid en studievereniging ELSA Leiden de Collegeserie Mensenrechten. In 15 colleges maak je kennis met allerlei aspecten op het interessante gebied van mensenrechten, gegeven door deskundigen van binnen en van buiten de faculteit. In het voorjaar wordt er altijd een (vrijwillige) reis naar Straatsburg georganiseerd, waar onder andere het EHRM zal worden bezocht. Het vak is facultatief en na afloop van de collegeserie ontvangen deelnemers een certificaat. De colleges worden wekelijks op vrijdag gegeven van 13:15-15:00. Op vrijdag 11 november vindt het eerste college plaats.
 
Schrijf je in door een mail te sturen naar Florine van den Aker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Inschrijven kan uiterlijk tot en met 31 oktober!
 
Indien je in het eerste semester een werkgroep hebt die overlapt met de collegeserie, stuur dan vóór 21 oktober een mail naar het OIC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te vragen of je kan wisselen vanwege de collegeserie. Vermeld in deze mail je naam, studentnummer, tutorgroep en met welke werkgroep er overlap is. Bij uitzondering zal je dan in een andere werkgroep worden geplaatst. Indien je geen mail met dit verzoek naar het OIC hebt gestuurd, wordt je gewoon verwacht in je werkgroep. Doe dit dus vóór 21 oktober.
 
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.