ELSA Leiden
Dutch Dutch

Weet jij al wat je na je rechtenstudie wilt gaan doen?

Het vinden van de juiste baan of het juiste talent is vaak stressvol en inefficiënt en als klap op de vuurpijl komen mensen vaak op de verkeerde baan terecht. Met veel verdriet als resultaat. 

Magnet.me is een online netwerk voor studenten, starters en werkgevers dat het makkelijker maakt om een baan te vinden die echt bij je past of het talent dat je nodig hebt. Met meer dan 150 advocatenkantoren en 1000+ juridische vacatures live, is Magnet.me een van de grootste carrière platforms voor rechtenstudenten van Nederland.

Werkzoekenden ontdekken relevante vacatures op basis van hun profiel en likes van vacatures, en een beetje hulp van ons algoritme. En ze bouwen een netwerk op door te connecten met bedrijven die in hen geïnteresseerd zijn.

Werkgevers sturen hun likes en connecties berichten, in plaats van spammerige, koude reach outs te doen en ontvangen sollicitaties die passen bij hun cultuur doordat ze uitgebreide bedrijfspagina’s hebben.


Het eindresultaat: een gemakkelijk proces waarmee de juiste mensen in de juiste baan belanden.

Dus ben jij benieuwd welke stage of baan bij jou past? Op Magnet.me ontdek je welke bedrijven en advocatenkantoren met jou willen connecten en bouw je je professionele netwerk op. Connect met bedrijven als Houthoff, Loyens & Loeff, Linklaters of een van de andere 150 kantoren. Zo hengel je gegarandeerd in no-time jouw droombaan of stage binnen!  

Maak meteen een gratis profiel aan via de knop hieronder.