ELSA Leiden
Dutch Dutch
COVID-19
 
Waarde ELSA leden,

 
Naar aanleiding van de huidige situatie rondom COVID-19, de pandemie en alle maatregelen en gevolgen van dien, willen wij bij deze aan jullie het volgende mededelen: we bevinden ons nu in een gekke periode. In plaats van de drukke tentamenperiode waarin er nog een groot aantal studiepunten binnengeharkt had moeten worden, is er nu juist een tijd aangebroken waarin alles tot stilstand is gekomen. Iedereen zit thuis en de gangen van ons geliefde Kamerlingh Onnes Gebouw zijn verlaten. De evenementen waar je naar uitkeek na de tentamens zijn gecanceld en ook over de planning en invulling van de tentamens zelf bestaat nog veel onzekerheid. 
 
Ook voor ons leek dit een abrupt 'einde' van het bestuursjaar, waarvan er nog drie maanden vol met grote en leuke evenementen op de planning stonden. Helaas zullen wij elkaar en jullie de aankomende weken alleen digitaal kunnen spreken. Veel van onze activiteiten zullen worden geannuleerd, verplaatst of anders worden ingericht. Dit is absoluut even omschakelen, maar laten we er met zijn allen maar het beste van maken. Wij willen jullie vragen om voor de nieuwste informatie de nieuwsbrief, onze Facebookpagina en onze Instagrampagina in de gaten te houden. Zodra wij meer weten over de aankomende evenementen, wordt daarover een bericht geplaatst op onze Social Media! 
 
Wij hopen jullie bij deze zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Veel succes de komende tijd en wij hopen jullie binnenkort weer in goede gezondheid te mogen ontvangen bij onze activiteiten!

Namens het ELSA-bestuur,

Irene Vogelaar
President ELSA Leiden 2019-2020
 
Noortje Figee
VP Marketing ELSA Leiden 2019-2020