ELSA Leiden heeft de volgende commissies:

 

Marketing

De Marketing commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Marketing en zorgt voor de promotie van ELSA Leiden en haar activiteiten. Dit houdt onder andere in het maken en verspreiden van posters en flyers, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten.

Marketingcommissie 2017-2018:

Rohini Jadnanansing

Njyma Senghore

Lisa Oppermann

Shivika Bhawan

 

Academic Activities

De AA commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Academic Activities en is verantwoordelijk voor de Brusselreis, de 'Borrel met...' en de Lezingen op Locatie. Iedere maand wordt er een specialist uitgenodigd om te spreken over een interessant (actueel) juridisch onderwerp. De AA commissie helpt bij het vinden van sprekers voor de lezingen. Daarnaast helpt de AA commissie bij het organiseren van de Brusselreis die begin november plaatsvindt.

Academic Activities-commissie 2017-2018:

Liselotte Hommels

Liz de Rijke

Tjomme de Graaf

Dafne van der Kraan

 

Seminars & Conferences

De commissie S&C wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Seminars & Conferences en organiseert een of meerdere debatten en het jaarlijks Careerevent. Het Careerevent richt zich op studenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden. Tijdens het event zullen zij door middel van workshops en een diner met verschillende advocatenkantoren bekend worden en met hetgeen het bedrijfsleven hen te bieden heeft. 

Seminars & Conferences-commissie 2017-2018:

Annemarie Buwalda

Beatrice Meulen

Bruno Weisser Lopez

Guusje Dijkman

Thomas Mansour

 

ICoCo

De ICoCo houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis. Vorig jaar is er een uitwisseling geweest met de University of Cambridge en dit jaar staat er voor maart een uitwisseling met Praag op het programma. De ICoCo helpt met het organiseren van deze uitwisseling.

Internationale Contact Commissie 2017-2018:

Bas Augustijn

Manouk van Huizen

Nina Wentink

Renske van der Torre

Yves Stevens

Arthur Faulborn

 

Grote Reis

De Grote Reis commissie valt onder de verantwoordelijkheid van de VP STEP. Deze commissie helpt met het organiseren van de jaarlijkse Grote Reis. De bestemmingen van de afgelopen jaren waren Italië (2016), Marokko (2015), Riga en Tallinn (2013), Moskou en Sint Petersburg (2012), Israël (2011), Marrakech, Casablanca en Rabat (2010) en Istanbul (2009).

Grote Reis-commissie 2017-2018:

Elif Köksal

Esha Chilar

Robbert Stuit

Solange Baris

 

ELSA Leiden Magazine

De redactie van het ELSA Leiden Magazine (ELM) brengt drie keer per jaar een juridisch-wetenschappelijk tijdschrift uit met een bijzonder thema. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn onder andere Merkenrecht, Oorlogsrecht en Immigratierecht. De redactie kiest een thema voor een nummer, schrijft sprekers aan en redigeert artikelen.

ELM-commissie 2017-2018:

Merle Pieters (Director)

Roos Copper

Friso Timmenga

Vera de Loor

Emma de Monchy

Suus van Vulpen

Claudia Ghanam

 

Elles van Ven

 

NCM Commissie

NCM-commissie 2017-2018: 

Courtney Don

Faya Amien

Femke Izendoorn

Larissa Hulst

Max Koetsier

Peter Assenberg