ELSA Leiden heeft de volgende commissies:

 

Marketing en NCM commissie

De Marketing commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Marketing en zorgt voor de promotie van ELSA Leiden en haar activiteiten. Dit houdt onder andere in het maken en verspreiden van posters en flyers, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten. Tevens heeft deze commissie dit jaar de taak om te helpen bij het organiseren van de NCM, dit wordt aangestuurd door de Secretary General. Ook helpt deze commissie bij het organiseren van ledendagen. 

Marketing en NCM commissie 2020-2021:

Cato Molkenboer  (Vice President for Marketing)

Willemijn de Widt (Secretary General)

 

Julia Jacobs

Nina Helfrich 

Diewertje Ponsen 

Juliette de Nieuport

 

  

 

Academic Activities

De AA- commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Academic Activities en helpt haar bij het organiseren van de activiteiten die onder haar functie vallen. Dit zijn onder andere de Brusselreis, het Arrestendiner, de Diëslezing en de perspectieflezing. Daarnaast helpt de AA- commissie met het vinden van sprekers voor de ‘Borrel met…’ die maandelijks plaatsvindt.

Academic Activities-commissie 2020-2021:

Elise Lensink (Vice President for Academic Activities)

 

Dagmar Neijzen 

Julia Sterneberg 

Luna Prade

Florine van den Aker 

Emma Engelsen

 

Seminars & Conferences

De S&C- commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Seminars en Conferences en helpt haar bij het organiseren van de activiteiten die onder haar functie vallen. Dit zijn onder andere het Congres en het Leidsch Debat. Daarnaast helpt de S&C-  commissie met het organiseren van het Career Event. Bij dit evenement kunnen studenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden door middel van workshops en een Recruitment diner kennis maken met verschillende advocatenkantoren.

Seminars & Conferences-commissie 2020-2021:

Marlies Smit (Vice President for Seminars & Conferences)

 

Esther Sap

Lisa Machgeels 

Sofie Schafrat

Edo Crommelin 

Pim Haccou

 

ICoCo

De ICoCo houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis. Ook zijn er dit jaar borrels voor internationale studenten, mede dankzij de ICoCo. Vorig jaar is er een uitwisseling geweest met de Universiteit van Milaan, mocht er dit jaar nog een uitwisseling plaatsvinden dan organiseert de ICoCo dat! 

Internationale Contact Commissie 2020-2021:

Valentin van Kleef  (Vice President STEP)

Nina Eijlers (Director International Student Relations) 

 

Lauren Knobben 

Anouk Hoefnagels 

Thomas Welvaart 

Max Hooftman 

 
 

ELSA Leiden Magazine

De redactie van het ELSA Leiden Magazine (ELM) brengt een aantal keer per jaar juridisch- wetenschappelijke artikelen uit met een bijzonder thema. Studenten maken zo op een leuke manier kennis met het schrijven van artikelen door zich te verdiepen in juridische vraagstukken en actuele kwesties onder de leiding van de director. Deze artikelen kunt u vinden onder het kopje ‘ELM’ op onze website. De beste artikelen worden aan het einde van het jaar gebundeld in een tijdschrift dat naar onze leden en partners zal gaan. Ook is er dit jaar iets nieuws, er komt twee keer per maand een blog uit. Deze blog wordt geschreven door de ELM-commissie. 

ELM-commissie 2020-2021:

Vyasthi Ramlakhan (Director ELM)

 

Sebastiaan Cornielje

Bibianne de Bats 

Senna Asbai 

Tessa Winkenius 

Aron Knijnenberg 

Quirine Gerrits 

Sam Ellen van der Ploeg 

Fay Koopman