Je kan je weer opgeven voor een van de commissies van ELSA Leiden! 
 
Op 16 september houden wij een interesseborrel waar je al je vragen over onze commissies aan het bestuur kan stellen. Kom dus vooral aanstaande donderdag langs tussen 17:00 en 19:00 bij Café de Keyzer. https://fb.me/e/1efBUHKYd
 
Hier alvast een klein overzicht van de commissies die we hebben:
 
Marketing: De Marketing commissie zorgt voor de promotie van ELSA en haar activiteiten. Dit houdt onder andere het maken en verspreiden van posters en flyers in, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten.
 
Academic Activities: De AA commissie is verantwoordelijk voor de Brusselreis, de 'Borrel met...' en de Lezingen op Locatie. Iedere maand wordt er een specialist uitgenodigd om te spreken over een interessant (actueel) juridisch onderwerp. De AA commissie helpt bij het vinden van sprekers voor de lezingen en bij het organiseren van de Brusselreis.
 
Seminars & Conferences: De commissie S&C helpt bij het organiseren van het Leids Debat, het ELSA congres en het jaarlijkse Career Event. Het Career Event richt zich op studenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden, die tijdens een diner en workshops in contact worden gebracht met advocatenkantoren.
 
ICoCo: De ICoCo houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis. Twee jaar geleden is er een uitwisseling geweest met de Universiteit van Milaan en voor aankomend jaar staat er een uitwisseling met Lyon op de planning. De ICoCo helpt bij de organisatie hiervan.
 
Grote Reis: In mei wordt aankomend jaar weer de Grote Reis georganiseerd. Samen met het bestuur en haar leden zal ELSA een week lang naar een bestemming in Europa afreizen. Onder leiding van de VP STEP zal je helpen bij het organiseren hiervan en bijvoorbeeld gaan nadenken over de bestemming en activiteiten ter plaatse.
 
ELSA Leiden Magazine: De redactie van het ELSA Leiden Magazine (ELM) brengt drie keer per jaar een juridisch-wetenschappelijk tijdschrift uit met een bijzonder thema. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn bijvoorbeeld de Brexit en het Zeerecht. De redactie kiest een thema voor het nummer, en schrijft artikelen voor zowel het ELM als voor de ELSA blog. 
 
Spreekt een van deze commissies jou aan? Geef je dan op middels deze link https://forms.gle/H1R54m6JkyUNHkJy5!
 
!! Solliciteren kan tot en met woensdag 22 september !!