ELSA Leiden heeft voor het jaar 2021-2022 de volgende commissies aangesteld:
 
Marketing
De Marketing-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Marketing en zorgt voor de promotie van ELSA Leiden en haar activiteiten. Dit houdt onder andere in het maken en verspreiden van posters en flyers, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten. 
 
Marketing commissie 2021-2022:
Diewertje Ponsen (Vice President for Marketing)
Dylan Koek
Mick Rulof
Daan Haccou
 
 
Academic Activities
De AA-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Academic Activities en helpt haar bij het organiseren van de activiteiten die onder haar functie vallen. Dit zijn onder andere de Brusselreis, het Arrestendiner, de Dieslezing en de perspectieflezing. Daarnaast helpt de AA-commissie met het vinden van sprekers door de 'Borrel met...' die maandelijks plaatsvindt. 
 
Academic Activities-commissie 2021-2022:
Julia Sterneberg (Vice President for Academic Activities)
Marlotte Roldaan
Reint Povel
Paul Pieck
Sara Beussen
 
 
Seminars & Conferences
De S&C-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Seminars and Conferences en helpt hem bij het organiseren van de activiteiten die onder zijn functie vallen. Dit zijn onder andere het ELSA-Congres, een taaltoetstraining voor eerstejaars studenten en kantoorbezoeken. Daarnaast helpt de S&C-commissie met het organiseren van het Career event, een carrièregerichte dag voor geselecteerde studenten met workshops en een recruitmentdiner om kennis te maken met verschillende advocatenkantoren. 
 
Seminars & Conferences-commissie 2021-2022
Thomas Welvaart (Vice President for Seminars & Conferences)
Pleun Gebel
Olivier Reinoud
Olivia van Zeist
Sofia de Jong
 
 
 
Internationale Contact Commissie en Grote Reis-commissie
Dit jaar zijn de de ICoCo en Grote Reis commissie samengevoegd en valt onder begeleiding van de VP STEP. De commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis. Ook zal deze commissie dit jaar helpen met de organisatie van de uitwisselingen en de Grote Reis. 
 
ICoCo en Grote Reis-commissie 2021-2022:
Lauren Knobben (Vice President STEP)
Isabelle van Mazijk
Aron Knijnenberg
Joris van der Meij
Michel Hengstman
Victor Scholten
Jasper Bax
 
 
ELSA Leiden Magazine
De ELSA Leiden Magazine-commissie valt onder begeleiding van de Director ELM en brengt drie keer per jaar een tijdschrift uit met juridisch-wetenschappelijke artikelen met een bijzonder thema. Studenten kunnen op deze manier kennis maken met het schrijven van artikelen door zich te verdiepen in juridische vraagstukken en actuele kwesties. De beste artikelen wordt aan het einde van het jaar gebundeld in een tijdschrift dat naar onze leden en partners zal gaan. Ook komt er een keer per maand een blog uit, die ook geschreven wordt door de ELM-commissie. 
 
ELM-commissie 2021-2022:
Sebastian Cornielje (Director ELM)
Eva Barth
Iris von Schmid
Eva Bijl
Fleur Vercauteren