ELSA Leiden heeft voor het jaar 2022-2023 de volgende commissies aangesteld:
 
Marketing
De Marketing-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Marketing en zorgt voor de promotie van ELSA Leiden en haar activiteiten. Dit houdt onder andere in het maken en verspreiden van posters en flyers, het schrijven van artikelen voor de website, veel mond-tot-mondreclame maken én natuurlijk zelf meedenken hoe we ELSA Leiden in het beste licht kunnen zetten. 
 
Marketing commissie 2022-2023:
Hanne Hooft Graafland (Vice President for Marketing)
Anisa Podvorica
Emma van Loenen
Iris Weijers
Yuvraj Klaassens
 
 
Academic Activities
De AA-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Academic Activities en helpt hem bij het organiseren van de activiteiten die onder zijn functie vallen. Dit zijn onder andere de Brusselreis, het Arrestendiner, de Dieslezing en de perspectieflezing. Daarnaast helpt de AA-commissie met het vinden van sprekers door de 'Borrel met...' die maandelijks plaatsvindt. 
 
Academic Activities-commissie 2022-2023:
Reint Povel (Vice President for Academic Activities)
David Nagy
Ewout Bosch
Rutger de Boer
Senna Ploum
 
 
Seminars & Conferences
De S&C-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP Seminars and Conferences en helpt haar bij het organiseren van de activiteiten die onder haar functie vallen. Dit zijn onder andere het ELSA-Congres, een taaltoetstraining voor eerstejaars studenten en kantoorbezoeken. Daarnaast helpt de S&C-commissie met het organiseren van het Career event, een carrièregerichte dag voor geselecteerde studenten met workshops en een recruitmentdiner om kennis te maken met verschillende advocatenkantoren. 
 
Seminars & Conferences-commissie 2022-2023:
Iris von Schmid (Vice President for Seminars & Conferences)
Emelie van Houtven
Maria Pelser
Pauline Niermeijer
Sjoerd Bootsma
 
 
 
Internationale Contact Commissie
De ICoCo wordt aangestuurd door het bestuurslid VP STEP en helpt hem bij het organiseren van de activiteiten die onder zijn functie vallen. De commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor internationale studenten zoals excursies naar het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis.
 
Internationale Contact Commissie 2022-2023:
Victor Scholten van Aschat (Vice President STEP)
Bram Jansen
Niels Jens
Roderick Welman
Zoë Vogelaar
 
 
Grote Reis-commissie
De Grote Reis-commissie wordt aangestuurd door het bestuurslid VP STEP en helpt hem bij het organiseren van de activiteiten die onder zijn functie vallen. Deze commissie gaat dit jaar helpen met de organisatie van de Grote Reis. 
 
Grote Reis-commissie 2022-2023:
Victor Scholten van Aschat (Vice President STEP)
Feline Rodenburg
Floris-Jan Groenevelt
Maaike van Dam
Per Meiniger
Safae Fadli
Veerle van der Net
 
 
ELSA Leiden Magazine
De ELSA Leiden Magazine-commissie valt onder begeleiding van de Director ELM en brengt drie keer per jaar een tijdschrift uit met juridisch-wetenschappelijke artikelen met een bijzonder thema. Studenten kunnen op deze manier kennis maken met het schrijven van artikelen door zich te verdiepen in juridische vraagstukken en actuele kwesties. De beste artikelen wordt aan het einde van het jaar gebundeld in een tijdschrift dat naar onze leden en partners zal gaan. Ook komt er een keer per maand een blog uit, die ook geschreven wordt door de ELM-commissie. 
 
ELM-commissie 2022-2023:
Pierre Gooren (Director ELM)
Adam Cambridge
Fleur Steenvoorden
Florentien Kunst
Maurits Hogenhuis
Hanne Hooft Graafland (Vice President for Marketing)